Stichting Mentorschap heeft jarenlange ervaring met mentorschap en beschikt over expertise ten aanzien van mentorschap en aanverwante thema's. Vrijwilligers bieden we naast de introductiecursus periodieke scholing aan die direct aansluit bij de praktijk. Daarnaast bieden we basis- en verdiepingstrainingen, waarmee we professionals in staat stellen kennis over mentorschap op te doen. 

Hieronder leest u meer over ons aanbod van scholings- en trainingsactiviteiten (intern en extern) en kunt u zich direct aanmelden.

 

Alle mentoren die aangesloten zijn bij Stichting Mentorschap kunnen onderstaande trainingen kosteloos volgen. Wij hebben mentor trainingen en themabijeenkomsten. 


Intervisie

Hier vindt u het programma van regionale intervisiebijeenkomsten. U kunt hieraan deelnemen als u bij ons mentor bent in de betreffende regio. Uw regio-ondersteuner/ coordinator kan uw eventuele vragen over de intervisie beantwoorden.

 

 

Meer informatie

Aankomende data

Alkmaar , maandag 4 maart 2019, 19:30

Aanmelden


Hoorn, maandag 11 februari 2019, 19:30

Aanmelden


Purmerend, maandag 25 maart 2019, 19:30

AanmeldenAlle mentoren die aangesloten zijn bij Stichting Mentorschap kunnen onderstaande trainingen kosteloos volgen. Wij hebben mentor trainingen en themabijeenkomsten. 


Kenniscarrousel regio Midden Nederland

We bieden op deze middag diverse workshops aan. Je krijgt het programma ongeveer een maand te voren van je coordinator en vanaf dat moment is ook aanmelden mogelijk. De kenniscarrousel is vooral bedoeld voor mentoren van Stichting Mentorschap in de regio Utrecht, maar ook mentoren uit andere regio's zijn welkom. Meer informatie kun je bij je coördinator krijgen. 

Meer informatie

Aankomende data

Utrecht, vrijdag 2 november 2018, 13:00

Aanmelden