Stichting Mentorschap heeft jarenlange ervaring met mentorschap en beschikt over expertise ten aanzien van mentorschap en aanverwante thema's. Vrijwilligers bieden we naast de introductiecursus periodieke scholing aan die direct aansluit bij de praktijk. Daarnaast bieden we basis- en verdiepingstrainingen, waarmee we professionals in staat stellen kennis over mentorschap op te doen. 

Hieronder leest u meer over ons aanbod van scholings- en trainingsactiviteiten (intern en extern) en kunt u zich direct aanmelden.

 

Alle mentoren die aangesloten zijn bij Stichting Mentorschap kunnen onderstaande trainingen kosteloos volgen. Wij hebben mentor trainingen en themabijeenkomsten. Nog wat informatie algemeen en eventueel. Bijvoorbeeld over de regio en de plaatsen waar deze trainingen gevolgd kunnen worden.


Intervisie

Hier vindt u het programma van regionale intervisiebijeenkomsten. U kunt hieraan deelnemen als u bij ons mentor bent in de betreffende regio. Uw regio-ondersteuner/ coordinator kan uw eventuele vragen over de intervisie beantwoorden.

Meer informatie

Aankomende data

Alkmaar, maandag 19 februari 2018, 20:00

Aanmelden


Den Helder, woensdag 7 maart 2018, 20:00

Aanmelden


Hoorn, woensdag 14 maart 2018, 20:00

AanmeldenMensen met LVB

 

 

Meer informatie

Aankomende data

Schagen, vrijdag 9 februari 2018, 13:00

AanmeldenIntroductiecursus mentorschap

Introductiecursus voor nieuwe mentoren in de regio Noordwest-Holland. 

Meer informatie

Aankomende data

Alkmaar, vrijdag 13 april 2018, 9:30

AanmeldenAlle mentoren die aangesloten zijn bij Stichting Mentorschap kunnen onderstaande trainingen kosteloos volgen. Wij hebben mentor trainingen en themabijeenkomsten. Nog wat informatie algemeen en eventueel. Bijvoorbeeld over de regio en de plaatsen waar deze trainingen gevolgd kunnen worden.


Kenniscarrousel regio Utrecht

We bieden op deze middag diverse workshops aan. Je krijgt het programma ongeveer een maand te voren van je coordinator en vanaf dat moment is ook aanmelden mogelijk. De kenniscarrousel is vooral bedoeld voor mentoren van Stichting Mentorschap in de regio Utrecht, maar ook mentoren uit andere regio's zijn welkom. Meer informatie kun je bij je coördinator krijgen. 

Meer informatie

Aankomende data

Utrecht, vrijdag 2 november 2018, 13:00

AanmeldenKenniscarrousel Gooi/ Flevoland

We bieden op deze middag diverse workshops aan. Je krijgt het programma ongeveer een maand te voren van je coordinator en vanaf dat moment is ook aanmelden mogelijk. De kenniscarrousel is vooral bedoeld voor mentoren van Stichting Mentorschap in de regio Gooi/ Flevoland, maar ook mentoren uit andere regio's zijn welkom. Meer informatie kun je bij je coördinator krijgen. 

Meer informatie

Aankomende data

Baarn, zaterdag 13 oktober 2018, 11:00

AanmeldenKenniscarrousel regio Zuid-Holland Zuid

We bieden op deze middag diverse workshops aan. Je krijgt het programma ongeveer een maand te voren van je coordinator en vanaf dat moment is ook aanmelden mogelijk. De kenniscarrousel is vooral bedoeld voor mentoren van Stichting Mentorschap in de regio Zuid-Holland Zuid, maar ook mentoren uit andere regio's zijn welkom. Meer informatie kun je bij je coördinator krijgen. 

Meer informatie

Aankomende data

Sliedrecht, woensdag 31 oktober 2018, 13:00

Aanmelden